lørdag 9. august 2008

Ja, no he e endeli fått kjøpt me et adopter som faktisk funka! det andre va for lite, så e he ikkje hatt tilgang på pc.
Va en heilt utrulig dag i går! :D først va det frokost, å de va skikkli amerikansk!! Va sann tørr loff brød med egg, åsså noke fruktgreie, å masse kjeks å kake :S
Så tok vi buss inn til byen, og tok ferge over til Ellis Island, der vi fekk sjå Statue Of Liberty på nært hånd. Den va svær! :O Så tok vi ferga tilbake, å satt oss ned ved sida av en park og åt lunch. Til lunch var det bagguette,appelsin og potetgull (ikkje rart amerikanera e feite xD hehe.)
Deretter gjekk vi litt rundt å såg på sanne store fine kirke, og fekk også sett Empire State Building. Så tok vi bussen til Central Park, der vi gjekk rundt omkring å såg på bl.a mange fine statue, og der var også mange ekorn rundt omkring. Være var kjempe bra, og sida e hadde mista kofferten og ikkje hadde kle, måtte e gå i Champion buksa mi, å det va ALTFOR varmt :S Men e overlevde :)
Så vart det en nokså lang busstur igjen før vi kom til Hard Rock Cafè midt på Times Square! Det va driitkult! Så gjekk e, Emilie og Michelle rundt i butikkane etterpå å shoppa :D Det var kjempe mange store og fine butikka, med masse merkekle og forskjellig. Ganske billig også :)
Chilla på hotelle når vi kom heim, og la meg ikkje før kl var 1, for så å stå opp igjen kl 3 midt på natta, for å reise til flyplassen!

No sitt e på romme mitt, å e driitfornøgd med familien min! Dei e kjempe snille, og e he fått eget bad,klesrom,dobbelseng,data,tv å dvd-speler, og dei he utebobblebad i hagen. + en kjempe fin bil! :O Så her he e det heilt konge! :D
Vart møtt med et stort skilt på flyplassen, de va driitkult, åsså for vi å åt mat på McDonalds :S:S *Då vart e ganske redd, og e kjempe gla for å bynne å trene på Mandag :D*

No ska e og Teresa (vertsmora mi) til butikken, og seinare ska vi sta og ete pizza på en restaurante i nærheita :)

Håpe ditta åre blir like bra som det ser ut til!! :D

2 kommentarer:

monica sa...

hørest ut som du he de heilt supert, gjer mej veldi gla=) du altid heldi du=P hehe.. kos dej videre=)(=

Tina Furset sa...

Legg ut noken bilde snart da, Iris !
Høres ut som du he de kjempe arti ! E bynd å gle me no , sjøl om e ikkje reise på ti daga enda. Bli veldi trist å reise fra alle, spesiellt André!! Men så arti som de høres ut bli de bra, å de e jo tross alt bere 10 mnd :)

E, du å Frode MÅ treffast iløpet av året ! :D

Kos de masse, snuppa! Klem Tina