fredag 11. september 2009

Mandag satt e berre heime å tok det rolig me Thea og Natalia. Gjor ikkje stort masse, låg i bassenge ganske lenge å kosa oss:)
Tirsdag va e me Marte,Juliane og Christine heim, så sovna e på sofaen deira me en gang!! Der låg e i reine komaen i 2-3 tima ;);) Når e våkna sto pannekake røra klar, så då vart d nystekte pannekake på me:D .. naaam<3>såg på gutta som spelte basketball, så etter ei stund fann vi noken vi kunne snakke me om handball.Dei va kjempe greie, å sa at de va berre å møte opp op torsdag 630!! Vi va veldi spente på korleis ditta sku gå..Då vi va tilbake til leiligheta, bestemte e me for å berre overnatte her igjen (sia e bor ganske langt vekk) hihi.. min andre heim her nede ^^,
Onsdag våkna e opp seint, så var de berre å slenge på se klea å gå rett til skuln. Hadde fagdag i nyere historie! Heldivis hadde Sunniva tatt me en film, så vi brukte 2,5 tima på å sjå patrioten! :D Så fekk vi ei skrive oppgåve. Men kl 130 kom læreren inn å så at de va berre å gå heim;);)
Etter skulen inviterte e me heile klassa + 4 stk fra påbygg heim til me, der vi hadde bursdagsselskap for Emilio (19) i klassa:D va kjempekosli, lagde bløtekake og brownies. Hadde ferdibunn til bløtekaka da, så de va litt juks xP Vaniljesausen vi laga vart litt rar, å tilslutt stivna den! hmm.. men men kaka vart go da.. seinare fann vi ut at de vi trudde va vaniljesaua va karamelpudding!! Hahaha, her he vi kokka ja!! Ekje soo lett å skjønne dinna spansken alltid ;) Men vi klare oss bra, syns e : )I 7 tida for alle sammen, så då rydda e opp litt, før Andrea og Sunniva og kjærestane deira kom! Dei var klar for bursdagsselskap dei me, kom me champange å greie, men sia Emilio å resten av flokken hadde føre, kose vi oss like gjerne me den sjølv ^^ Hehe, Så stakk vi ned på en bar ned i Altea, der vi satt å drakk litt :)

Torsdag Begynte e skulen 925 og va e ferdi på skulen kl 11!! CHILL!!! Men satt alikevell på skulen til 12. Etter skulen stakk vi heim til Marte en liten tur, før vi for inn til Benidorm på shopping. Kjøpte ikkje så veldi mykje, men vart nå litt småting da :P Va blandt anna innom Zara:) Før vi for igjen satt vi oss ned på en restaurante rett oppom badestranda, der vi åt lasagne. Så digg å sitte å sjå på palmane, sjøen, sandstranda og alle parasollane, E BOR I SYDEN!!!:D:D d e så deili!!Så tok vi bussen til Altea, der vi skulle på vår første handballtrening i Spania! Vi va litt nervøs igrunn, sia spanjolane ikkje e så go i engelsk, men de gjekk veldi bra faktisk. Først trente vi litt styrke, så 10 trekk, så handball på halv bane. Dei va ikkje sann kjempe gode, men dei e jo tross alt 1 og 2 år yngre enn oss. Dessutan passa de me bra, sida e ikkje he spelt på et år!:P Va ganske daud etter treninga, men va en deili følelse. Tok taxi heim, og sovna egentli me en gang e la me på senga!!

Fredag begynte skulen til vanli tid igjen, 830. Men hadde ikkje lærer dei 2 første timane. Og kl 1210 fekk vi fri. Som sagt så e skulen her nede veldi slapt iforhold til heime! Så no sitt e ned me Juliane og Christine å prøva å lage me russekort!:D Skal snart ned til Alfaz å kjøpe me sykkel no:D endeli, de treng e her nede, blir så store avstanda, så ska e prøve å bli i litt bedre form me :) Seinare kjem heile klassa + påbygg ne til Marte og dei, så skal vi vorse her, før vi ska ut på byen!!Å i dag ska e finne kamera mitt!! E he sååååå trua på at e ska finne d igjen!:D e he jo alltid flaks, så koffor ikkje dinna gongen også!??? ;D hehe

Ingen kommentarer: