onsdag 25. februar 2009

Jaja .. no sitt e heime aleine og kjeda ræva av me!! Så kom e på at e må oppdatere bloggen min, så sia e ikkje he noke anna å gjer på, så kan e like så godt skrive masse her! x)

Jaaa, vi ha kom til onsdag 11 x) hmm.. vanskli å huske. Men Camilla for til Hawaii den torsdagen, vart lei me :/ ho va der i ei veke, og ho hadde de kjempe kjekt!! Såg masse bilde, og no e e skikkli gira til e ska reise! ^^

Fredag 14: Skiclub, e og Kaori for ilag stort sett heile dagen :) Ha de kjekt! Så kom Teresa å henta me på skulen når vi kom att :P Lørdagen 14. (Valentines dagen) va e attme Corey heile dagen, vi berre såg film og gjekk ut å åt :P så overnatta e me ho :) Søndagen for vi til bestemor hinne og fekk lunch der :) Va kjempegodt!! Så etter å ha vør der ei stond, for vi til Kaori's Bursdagsfest!! :D Vi bowla og åt pizza. Etter tre tima på bowlingen stakk vi til Corey og hadde et danseparty der, kjeeeeeeekt! :D så hadde vi en teit flasketuten peiker på leik x) ja.. nok om de ;) Så ente de me overnatting me Sofia :D

Mandagen ha vi fri fra skulen (President's Day), så e hadde kjøretime, så hjalp e vertsmora mi me å rydde i huse og styr.

Tirsdagen va det tilbake til skulen, og e bestemte meg selfølgeli til å starte Track (Springing). Det va gruusomt, va heilt daud når e kom heim. Onsdag og torsdag va også track etter skulen, så etter tredag me fleire miles springing og vektløfting va e så dau som de ska gå ann x) .. nesten vertfall!..

Fredag kunne e ikkje på track for e hadde skiclub, va veeeeldi kjekt på skiclub. Sofia, Gustavo og Abraham me va me, og dei sto på brett for den første gangen i sitt liv!! :D va ganske kjekt må e innrømme x) Så for vi attme Chris me ;D
På bussen heim låg alle å søv bortsett fra me, vi fekk selfølgeli gratisk RedBull før vi for heim så e va lyyysvåken, så e satt først å hold camilla våken i ei laaang tid, så gjekk e bak til Chris og hold han våken til vi kom heimatt :D
E overnatta me Camilla den natta sia vi ha skiclub så vi la ikkje oss før kl va 5 x) neste dag ha e track kl 8 og camilla worksession kl 10, men neeeeida, vart søving på oss ja x)

Så vertmora mi kom å henta me kl 12 så stakk vi på kino (He's just not into you) va ganske bra ;D så for vi heim, hadde middag, og såg film heime og berre slappa av :)

Søndagen ha e min siste kjøretime :D:D (så no venta e berre på å få ta testen! :D)

Mandag bestemte e må for å ikkje gjer track lenger x) No går e heller til treningsentere kvar dag, og lika de masse bedre! :D Begynte danseklasse der også ! :D kjeeeekt! :D Så de gjor e både mandag og tirdag.

I dag (Onsdag) ha vi halvdag (ferdi på skulen kl 11), så e stakk heim til Camilla etter skulen, så kom Gustavo å henta oss, så for vi å åt, men så fekk e så dårli samvittihet for han kjørte me, for e he fått streng beskjed om at de får ikkje e lov til, så e ba han om å kjøre me heim før dei merka de, sia vertfamilien til camilla visste de x) Så no kjeeeeeeeeeeeda e me noke so inni granskauen!! Savna mamma og pappa<3 ..... HATA REGLA!!!!!!!!

Ingen kommentarer: