tirsdag 10. februar 2009

Forje veke va veldi kjekk!!
Mandag,tirsdag og onsdag va ganske heilt som normalen egentli, eller på onsdagen stakk e, Jamile og Sabrina på Wintertainment på skulen. Va mer som et taletnshow me for de meste sang og dans! Fy søren kor flinke alle sammen va, nivåe va laaaaangt over UKM for å sei de sann x) klarte selfølgeli å glømme videokamera mitt, noke som irritera me veldi !!

Torsdag for e, Kaori, Sofia, Abraham, Gustavo, Juan og Corey på shopping. Fekk kjøpt me nye kle, goggles, skimaske og litt forskellig :) Så stakk vi å åt etterpå, burritos, NAM!! nesten sann taco ting :P

Fredag ha vi ski club igjen :D alltid kjekt!!! :D Overnatta me Camilla som alltid også ! :)
Lørdag ha e kjøretime igjen. Etter de for e heim og dusja å sann, så kom Sofia og Camilla, så stakk vi på kjøpesentere og heim til Sofia og ordna oss veldi veldi fort, så for vi til Jamie og tok bilde, så va de rett på dans !! :D gøøøøy!! :D Etter dansen for vi på stake 'n Shake og åt mat :)

Søndag va e me Teresa på shopping, eller vi for på alle mulige butikka å kjøpte mat og litt andre ting. Etter de så kom Kevin å henta me så for vi på kjøpesentere, så kom Allison me :) Vart ikkje så masse shopping på oss akkurat, men gjekk for de meste berre rundt å vesa ;D

Mandag: Teresa he fått se rockering!! :D den e masse større en sann vanli og masse tongere!! Så vi hadde vår egen "work out!" kjenne de godt i magen i dag ja!! x) funka som søøren!!!

Tirsdag: hekje gjort en dritt egentli, venta på middag, så ska e og Teresa på target :)

Ingen kommentarer: