tirsdag 10. februar 2009


Bowling me utvekslingsstudentane va kjempe kjekt! :D fekk snakka en del me Michelle og Fredrik som ikkje bor så langt vekk : )

Den kommande veka gjor ikkje e så veldi masse! Onsdagen hadde vi Snowday, kom utrulig masse snøv her, så då va de ut å måke, og for det mesete berre sitter heime og sjå film og kose seg ^^, E og Kaori for til Night Court på kvelden for å blir ferdi me governmente hours'ane våra ;)
torsdag og fredag hadde vi 2 hours delay :D så den veka gjekk utrulig fort!!!! :D Torsdag for e og Bekah på Stake 'n Shake og åt middag.
Fredag ha vi ski club igjen :D kjeeekt !! E, kaori, cammie, kevin og jeff for ilag heile kvelden :) Va grisekalt da!! E hadde 5 gensera og 4 hue/panneband, og e fraus som berre de! Overnatta me Camilla :)

(Me og Kaori)



Lørdag hadde e kjøretime igjen, gjekk bra :)
På kvelden for e og Camilla på esel-baskettball!!! :D lærera og politi fra skulen spelte basketball mens dei ridde på esela x) Va ganske arti faktisk!! såg veldi vansli ut, men lærarane fra fishers vann!! ^^ :D Vi møtte Brian og Carolyn, så vi va attme dei heilt til dei for :P

Etter kampane kom Corey og Sofia å henta oss, så stakk vi heim til Corey der vi hadde e heidundrane kjekt Party!! :D

Søndagen va de superbowl på tv :P Så vi fekk besøk av noken venna og satt og såg på Amerikansk fotball i 5-6 tima x) og hadde masse maat!!!

Ingen kommentarer: