onsdag 11. mars 2009

Jaaaa, no he e nå nesten glømt av bloggen min her, men her kjem endeli et nytt innlegg for dokke der heim så les litt i ny og ne.
Etter den halvdagen hekje e gjort så veldi mykje. E fekk ikkje lov til å gjer noke heile den helga, untatt german club. Men e va sjuk likevell, så det gjor ikkje me så veldi masse egentli. Berre låg i senga mi og chilla heile helga egentli :) German club va ganske kjekt da, sjølv om e ikkje følte meg så veldig bra! E og Sofia for ilag, vi for på et college en time her i fra. Der gjor vi forskjellige aktiviteta som dans, sang, lage maske, snakke tysk, ete mat og karaoke :) Når e kom at va e ganske sliten og enda meir trøtt og sjuk x) Det varte fra kl 7 på morgonen til 7 på kvelden!

Veka som kom var det ikkje så masse som skjedde egentlig, e satt barnevakt på treningsentere i mange tima, for å bli ferdi med senior hours'ane mine :) Men de va nå ganske kjekt da, e fekk masse tegninga med dei, og las bok til dei, og så leika vi mor og unge! Hehehe :)
Va egentli sjuk, men de gjekk nå bra.

I helga så va så va e med Camilla heim fra skulen på fredagen, så for vi på basketball kamp, etter det for vi heim igjen til Camilla og såg en fim, før e stakk heimatt og la meg :)

Lørdag: Våkna e, så las e teoriboka, eller e gjekk gjennom på en time, så for e på BMV å tok testen, som e passerte ! Så no he e endeli lappen!! :D deili! Etter det så for e og Teresa på Target og kjøpte mat. Seinare på kvelden sann i 7 tida kom Camilla og Kaori og vi hadde jentekveld med graut, film, is og utebobblebad med masse jenteprat!! :D så overnatta dei me me, alle i samme seng, med ei hostandes Iris i midten x) hehe, lurt! Men begge overlevde så de gjekk heldigvis bra. Søndagen laga vi norske pannekake til forkost, noke so godt!! :D naaaaam! Så kjørte vi dei heim, så stakk e og Teresa på butikken.



Dinna veka he e igrunn ikkje gjort noke spesielt egentli. Mandagen var Gustavo, Abraham og Camilla me på treningsentere, så vi gjor egentli alt som går ann å gjer der. Vi va på kid's rommet å spelte dansematte og pingpong, svømte og satt i bobblebad, sprang og tok vekte, og spelte basketaball :) Så de va utrulig kjekt! :)
I dag var Chris med meg på treningsentere, sia de e den einaste plassen e får lov til å "henge" for tida, så dreg e berre med meg folk dit ! :)

No skal e til å lage en Irish dans som e ska framføre i morga, e ganske spent på korleis de kjem til å gå, men håpe på de beste! :D
Så blir de sikkert barnevakt-sitting på treningsentere me, kanskje e ska på mote show, får sjå om noken gidd å verme :)
Fredag skal e til Pittsburgh me Camilla og familien hinna! Gler me kjempe masse!! :D

1 kommentar:

Rosyln sa...

ååå, du he de so spennande i USA:P ej me viiiil!