søndag 11. januar 2009


Fredag :

Rett etter skulen reiste vi me buss til Perfect North, der vi sto på snowboard! Hahha, va litt morsomt, for de va berre e liten bakke, vakje stort i de heile tatt i forhold til heime! Men de va kjempe arti, og vi va der fra 530 til 12 på kvelden :P va MASSE folk der! Så kom vi heim i 2 tida på natta :) Vertsfamilien til Camilla kom å henta oss, så overnatta e me ho :)
Lørdag : Våkna ganske seint, så såg vi film, og vertsfaren til Camilla laga kakao og toast me egg til oss ^^ Så stakk e på treningsentere! Så for e heim og dusja, og klippte håre mitt x) pannelugg x) haha, kjeda me litt, åsså plutsli så fann e ut at e kunne nå berre prøve , jaaajaaa, sann e nå de :P
Så for e, Camilla og Sofia på basketball kamp, jentene spelt mot et jentelag som e nr 9 i heile USA!! og de vart uavgjort!!!! Så dei hadde 4 ekstra min, og då tapte dei :( Men jentelaget på skulen e kjempe gode !! Tru ditta e den første kampen dei he tapt så langt!!
Søndag :
Våkna opp i 10 tida , så åt e frokost, så va e på treningsenter fra 11-2 : )
Teresa kom å henta me, så for vi på Target, va der ganske lenge, så bar de heim, og no he e laga til 18 års gava til Karr :D hihi :) Så åt vi middag, så he e berre søtte på datan sia : )

Ingen kommentarer: