torsdag 6. november 2008

jøss, snart helg igjen! wee :D

ok;
mandag:
for heim til Corey der vi berre hang, åsså for vi på butikken. Etter de lagde familien hinna middag til oss, åsså såg vi family guy ;) Va egentli en ganske kjekk dag :)

Tirsdag:
valgdag!!! Jaada, kan nå tenke dokke ka ALLE snakka om! E lovte Teresa å ver heime, så e for heim åsså lagde vi middag, åsså gjor e litt lekse, å resten av dagen/kvelden satt vi forann tven å følgte me på valget! Guuuuuuud så kjedli, som om e bryr me om politikk her i USA, NO WAY!! Men e satt der nå e å lagde hue ;) så de va liksom ikkje sååå gale då da ;)

Onsdag:
Ja, gjor ikkje en dritt! (fin oppsumering ;) hahah!) elr e laga me mat åsså lagde e noken kort, thats it!

Torsdag:
I dag va e me Camilla heim, så e fekk møtt den nye familien hinna. Og dei va masse kjekkare en den gamle =) Så no he ho de berre fint. Så lagde E mat til heile gjengen, me, Sami (en fra skulen), Camilla, og foreldra hinna;) Graut va fantastisk!! Åååå kor masse e he savna graut! Så for vi ut på shopping, fann ballerina kjeks :D hmm, etter de for vi til noblesville og der tok Camilla bbilde til årboka, åsså for vi til en svæær bokhandel =) Så kjørte dei me heim. Camilla si hostmor snakka me Teresa i sann 40 min, så vi berre satt på romme mitt å åt en heil pakke me ballerina og snakka sladder ;) NICE!

Overnatting me Sofia i morga + NORSKE PANNEKAKE! =D <3

Ingen kommentarer: