mandag 3. november 2008

Halloween!


Torsdag :
trening etter skulen (svømming og springing). Gjor ikkje akkurat noke spesielt etter e kom heim. Sida Teresa va i Chicago, va de berre e og Shaun som va her. Så vakje akkurat noke middag å skryte av, han berre steikte seg en pizza. Så for vi på target å kjøpte mat, å gjett ka e fann WASA!! e va skikkli gla, og åt 7-8 knekkebrød til middag ^^

Fredag :

Morgentrening kl 0530! SISTE treninga for sesongen :( Så va de pannekakefrokost =) naam! Etter skulen va e og Sofia me Corey heim. Eller først for vi til sofia og henta ting, så for vi til me og henta ting, så for vi til Corey å ordna oss klar til kvelden! :D som dokke kan sjå på bilde over, va e en djevel, Camilla va norsk fotballsupporter og Sofia va en engel (Corey va mann/gangster)

Så for vi til Camilla, der alle hadde samla seg i enda av gata. Der åt vi chilli (suppe, kjempe god!) og pølse med brød. Å selvfølgelig hadde alle ei stor mengd me godteri!!! = D så begynte vi å gå knask eller knep!! De va sinnsjukt mange folk ute, å va onga som gjekk fra hus til hus OVERALT!! mange som ha dekorert husa sine veldig me, å alle satt uttafor dørene sine, med ei stooor skål me godteri berre for å gi til alle "barna", hehe. Når posane bynte å fylle se opp, kjørte vi over til et anna nabolag å fekk meir godteri^^!!! åå, steik så masse godteri e åt!! ikkje måte på engang! :S Der møtte vi noken andre vi kjente som vi gjekk me, men de bynte å bli skikkli mørkt, så i 9 tida fann vi ut at vi ha nok godteri! Hahah, va noken som kjørte rundt me en stooor tilhenger me masse onga i, åsså stoppa dei uttafor kvart hus! va skikkli søtt! =D ja, så for vi til et Party! (å, nei, de e ikkje sann party som heime! drakk ikkje! ^^men va driiiitarti forde!) men så måtte Cammy heim, så vi kjørte ho, åå.. steik kjekkaste bilturen ever!! Sang for full hals! så for vi tilbake til Partye å va der en times tid, før e å Corey for heim igjen til me, åsså overnatta ho =)


Lørdag : internasjonal middag!
Vi våkna opp sann i 10 tida, åsså hjalp Corey me me å lage en plakat om Norge. Så laga Teresa egg og bacon til oss :D naam! Etter de for ho heim, så då støvesuga e, åsså tok e me en dusj. Etter de så bynte e på lapskausen min! Ingen her he tydlivis hørt om kålrabi, så Teresa va skikkli spent på den nye "suppa" e lagde. Vart ferdi akkurat i tide, så reiste e og Teresa rundt i 3 tida til en plass (huskjakje ka den plassen heite xD) der de sku ver en internasjonal middag for alle utvekslingsstudentane her i område. va en time å kjøre! Va en del folk der, å e fekk møte Micelle og Fredrik!!! =D de va skikkli kjekt! =) Alle studentane hadde me se mat fra deira land, åsså ha alle familiane me seg litt amerikansk mat også. Etter vi va ferdi å ete va de presentasjona!.. noke som va driiiitkjedli! Mange av dei snakka i ei evihet, mens e, michelle og fredrik hakje forberedt noke xD haha, men gjekk ganske bra egentlig da. Så e og Teresa berre for før de va slutt, tok så lang til. Når e kom heim igjen kom Corey, Sofia, Gustavo, Jamie, Ricardo og Kaori å henta me, så "for" vi til et spøkelse hus... Eller de vart aldri noke spøkelsehus på oss, først kjørte vi i ei evihet å vi kunne ikkje finne de, så kjørte vi litt meir, å kunne fortsatt ikkje finne de! Å vi stoppa fleire plassa, men vi fann de altså ikkje! Så etter å ha kjørt i sirkel eller ka pokker vi gjor i 4 tima (!!!) så for vi heim til Fishers å åt på restaurant =) så for e heim å la me =) å btw, enda kjekkare biltur!! Hahah, ricardo ha "boten anna" på ipoden sin!!! xD




<-Plaktane våre fra middagen!

Va å åt->






Søndag:

Gjortkje en driitt før sann 430. Eller gjor litt lekse, søv, satt på datan, å ja, va berre en slapp-av-dag. Karr ringte me!! :D vart veldi gla!! :D å ho syns tydlivis de e hysterisk at e må snakke engelsk her.. men Karr DEI FORSTÅR IKKJE NORSK!! xD hehehe =D men i såfall, så kom den samme gjengen å henta me igjen, å vi sku fare til et anna spøkelsehus.. å vi hadde GPS, meeen når vi kom fram måtte vi venta i 45 min før de åpna, men de åpna aldriiii!! :S så vi berre for på McDonalds å kjøpte mat (e kjøpte berre en milk shake!! ;) et ikkje der!!) så for vi heim til sofia å berre chilla =)=)

Haha.. heile gjengen! steik så barnslige vi e ^^ Va digg!!

Ingen kommentarer: