torsdag 18. september 2008

Jaja, enda ei veke snart ferdi, tia berre susa avgåre her :O
Vør litt sløsete me å oppdatere her ser e, så d må e gjer noke me;)

Mandag va en heilt vanlig dag :P Tirsdag va de ISTEP- testing for sophomore-ane, så e trengte ikkje å komme på skulen før 1115 :D så e va me Teresa på jobb, så e fekk hilse på alle mulige folk der. Så berre gjor e lekse til ho kjørte me på skulen. De va berre korte tima resten av dagen, så de va heilt greit! Etter skulen hadde vi langdistanse, så e måtte springe 7miles (11,5km), de va vell so å sei meir en nok for me. Men andre e heilt sjuke, å sprang 11 miles (ca 17,5km) :O så når e kom heim tok e en rask dusj, så for e te Corey å åt middag. Vi laga en slags greskpai, va faktisk kjempegodt! :) åsså he dei et driiiiitfint hus, å de e kjempestort! Å dei ha ufatteli mange filma, så blir nok noken filmkvelda der i nærmaste framtid ja! ;)

Onsdag va de også ISTEP- testing, så skulen bynte ikkje før 1015. Men e måtte på skulen likevel, for e måtte ta bussen. E går allti ut 0647, å bussen e her ALLTI 0650, MEEEN!!! ... bussen vakje der! :O Bussen va tidli!! men selfølgeli hadde e lykken me me, så Shaun va fortsatt heime å kunne kjøre me på skulen.
Sia vi ikkje hadde "skule" mens dei andre hadde dinna teste, så satt vi i gymmen å såg film ^^
De gjor vi forresten i dag me, berre at i dag bynte skulen kl 1000.
Ja, å igår hadde vi speed trening i en park :P Ja, speed sei vell se sjøl!!
Å når e kom heim, så dusja e, åt middag, å etter de så hjalp e Teresa å bake kake !! :D
Vi laga kake til ungane til noken ho kjenne. Så vi laga to kake som dei ska få ei kvar (de va til ei jente og en gutt), så dei kan gjer de dei vil me, eller ja, mest sannsynli så kjem dei til å berre stappe tryne sitt ned i kaka, å berre grise til. Men de e vell de alle 1 åringa gjer ! ;)
Åsså laga vi ei stor "sommerfugel"kake å ei stor "fiske"kake + muffinsa :) Åsså løyvde vi masse, så e fekk lage mi ega kake me!! :D de vart ei "Hawaii 09" kake :D:D hehe :D
Vi vart ikkje ferdi, så dekoreringa gjor vi i dag. De tok laaang tid, men de va kjempe kjekt! Å dei vart driiitfine!! Tok masse bilde :)

I morga ska Teresa hjelpe til me pannekakefrokosten på skulen, å e må stå opp kl 0450 .. igjen :S ... å de e en vanli dag på skulen, så de blir litt kjedli, neida, syns faktisk skulen byn å bli kjekk e no :D hehe :P
seinare i morga ska e å en gjeng sta å shoppe!! :) noke som e treng, ska sjå om e finn en homecoming kjole me :) e berre 2 veke til no, gleda me skikkli :)

Å lørdag ska e møte kl 7 på skulen å fare på race me cross country, så e de cook-out, å så må e på butikken å lage til noken kort, å så e de camp-out med heile laget i hagen til Kelsey :D alle (tru vi e rundt 26 stk!) ska sove i telt, åsså ska vi grille å lage t-skjort å forskjelli, så de blir kjekt!!

Å viss dokke ikkje visste de allerede, så he e meldt me på en Hawaii tur 1-8. April!!!! :D
gleda me noke soo sjuuukt !! :D tenk da dokke !! HAWAII!!!<3<3 åsså gjeng e berre glipp av 2 daga fra skulen me, for mesteparten av turen blir mens de e spring break her :)

Weehii :D

2 kommentarer:

Marte Havnen Hansen sa...

Må legge ut bilde av dissa kakene da, Iris! :D
Du he vel noken nye idea til matlagings-prosjekta våre når du kjem heim no! :D
Tihi^^
Miss you <33

monica sa...

heia=) såg bilde av kakene, steike tid so stilig =P gleda mej til at du skal lære mej:P hehe..