søndag 21. september 2008

Camp Out! :D

Ja, fredag fann e en skikkli fin kjole til homecoming!! E ha tenkt å kjøpe den, men i fare for å finne en finare, så kjøpte ikkje e den. Så e får heller fare å kjøpe den på fredag :) Planen med shoppinga va å kjøpe me litt flere bukse, å nokre tjukkare gensera. Men, sia sommeren e over, så e de so klart salg på alle sommerkle, så e endte opp me å kjøpe en skjorts, ei t-skjorte å et par solbrille! TYPISK! xD men blir vell shopping fredag me, så e fe sjå ka e finn då.

I går (lørdag) va e på cc race, å tida mi va 24:48, ganske fornøgd me den! Etter vi va ferdi, ha vi cookout, altså grillmat for alle som va der, så e åt ei pølse med brød. Når vi kom tilbake til skulen kom Teresa å henta me, så for vi å handla.
Når e kom heim, dusja e, åsså sov e 1 time før e for til Kelsey på CampOut! :D
Heile cross country lage va samla for å sove i telt å berre ha de arti! (Serina, Erin å Tass kunne ikkje komme)
Først så berre satt vi å åt snacks å prata, så når alle ha komt, gjekk vi ned i kjelleren å sang karaoke. Stort sett alle va hyper på sitt beste, så e ska sei de va liv der!! :D
Vi ha masse snacks, godteri å kake, å alle berre gomla i se alt som va.
Va litt bekymra i begynnelsen, for de lyna og torndna en periode, men veret vart bedre etterkvart, så vi fekk endelli sett opp alle telta (hadde 4 telt) tilslutt. Etter vi ha fått tatt ut alt i telta, å laga til ute, bestile vi pizza, å sang enda meir karaoke. Va reine diskoteke. Dansa og sang så de sjoa! Så kom pizzaen, å e åt FOR MASSE pizza å godteri den kvelden! xD men de gjer e allti, så de kom ikkje som noke sjokk! Etter all maten, va de til for tie-dieing! :D
Vi fekk kvar si t-skjorte som vi sku "male" (vekje heilt ka e ska kalle de, men e ska legge ut bilde på facebook, så dokke får sjå korleis resultate vart!). Først snurra vi sammen t-skjortene åsså heldte vi på maling på dei, så putta vi dei i kvar sin merka pose (ska vaske t-skjorta mi å gjer den ferdi i dag, for vi måtte vente 24 tima før vi kunne gjer de).
Nåe vi va ferdi me t-skjortene skifta alle på seg svarte kle, å vi bynte å lage vannballonga. E skjønnte ikkje heilt ka som foregjekk, men fann ut at planen va å dekke heile hagen til John (en fra cross country guttelage, som bor ikkje så langt fra Kelsey) med toalettpapir! Jada.. !
Så vi delte oss i gruppe, ei gruppe (forsvar, viss dei kom til å oppdage oss!) med vannballonga, å ei gruppe me toalettpapir (mi gruppe ;))
Vi lista oss stille bort til huse has, å bynte å dekke til! Vi kasta toalettpapir over ALT! I alle trea, rundt bilane, på postkassa, rundt lyktestolpane, å ja, alle mulie plassa du kan tenke de! De såg rett å slett ikkje ut når vi for der i fra! Men va ingen som merka de før seinare på kvelden då Kelsey fekk ei melding fra John : Dårli plan, Kelsey!
Så dei kom til huse til Kelsey, veldi sure, å sparka ned postkassa deira! :O
Kelsey vart selvfølgelig veldi sur, å måtte inn å vekke foreldre for å fortelle ka dei gjor, å då ringte faren hinna til faren til John, å dei kom for å sjå på de, å fann ut at dei måtte kjøpe ei ny ei !! hahaha! xD flauut, sei e berre :P vi gjor de berre for morro skyld, å vi ødla ingenting, men så toska som dei e, så måtte dei virkeli gjer tilbake på en veldi dom måte xD
Men i so fall, så når alt ditta styre va ferdi, lagde vi bål som vi satt rundt, åsså lagde vi smores (kjeks,sjokolade å marsmellos, som e he fortalt om før i bloggen!). Ca i 2 tida gjekk vi å la oss til å sove, å i dagtidli berre rydda vi opp, å hadde frokost i lag.
Når e kom heim ca kl 11, gjekk e rett å la me å våkna ikkje opp igjen før kl va 5! :O
Då va e berre litt på datan, åt litt mat, for å jogga, gjor lekse, å no ska e legge me igjen! :)
Trengte den søvnen ja, å no treng e enda meir ^^

Natta =)

Ingen kommentarer: