mandag 1. desember 2008



Lørdag: Basketball kamp!

Våkna ganske seint, så tok e me en dusj. Når e va ferdi, gjekk e å laga me lunch. Ha fortsatt resta fra thanksgiving, så mac' n cheese funka fint de =)

Så vi tok opp alle juletinga! :O litt i tidligaste laget, men greit nok. Shaun satt opp juletreet, men e å Teresa tok alt anna. E fekk mitt eget lille juletre på romme mitt ^^ Så no e e klar for jul vertfall!

Kl 430 kom Corey å henta me, så henta vi Cammi og Jamie! Sofia måtte jobbe på basketballkampen, så vi va der ei lita stund, men sida det va JV som spelte først så for vi på Arby's å åt mat å drakk milk shake =) Så for vi til et "spøkelsehus" :D kjørte inn i en skog, va skikkli skummelt egentli, e et forlatt hus, Jamie ha skikkli lyst å gå inn, men vi fann ut at vi sku vente til engang vi he lommelykt! Så vi for berre tilbake til skulen, å såh Varsity kampen, myykje bedre =) Etter kampen va over, stakk vi over til Corey, åt pizza, hørte på musikk, dansa, sang, såg film å berre chilla! Så overnatta e, Cammi å Sofia =)

Søndag: Hang me Camilla =)

Corey vekte oss kl 9, for ho måtte sitte barnevakt en plass kl 10! Så stefaren dinna ha kjøpt donuts til oss, så vi ha en ganske sunn frokost ja x) men dei va goooode! Etter dei kjørte me heim gjorkje e så veldi masse, e gjor litt lekse, å berre såg over alle tinga e kjøpte på fredag=) Kl 1 kom vertsfaren til Camilla å henta me, så for e over til ho =D berre chilla å såg film :) "Deili å snakke litt norsk, Iris!!" Camilla!! ;) åå ja, eni der ja! Etter filmen stakk vi på Kolh's. Fekk kjøpt me to genser, to smykke å julegave =) Når vi kom heim til Camilla igjen, åt vi middag (fortsatt thanksgiving resta) og dessert (blåbær pai med is) va driiitgodt! ^^ Så såg vi en til film x) Når kl va 10 kjørte vertsfaren til Cammi me heim igjen, så va de lekse resten av kvelden :S

Mandag: Pakke i posten!!! =D

I dag va skulen som vanlig, gjor ikkje noke spesielt igrunn. Så tok e bussen heim, å når e kom inn døra låg de en pakke til me på trappa !!! =D Julekaleder fra Norge!! =D å godteri ^^ Tuuuusen takk der heime! Gleda me utrulig til å lese alle breva dokke laga til me :) Juleluka i dag va fra bestemor, fekk et brev og strikka-tøffle, noke som e vart kjeempe gla for =D klare ikkje å vente til resten av breva!! he berre søtte på datan sida, ska til å rydde romme no snart, åsså berre slapp av.

SAVNA ALLE DOKKE HEIME!<3 da =")" allerede ="D

Ingen kommentarer: