lørdag 18. oktober 2008

Off, ser e hevør litt slapp her inne i de siste ja ... de må vi gjer noke me !!

Torsdag for e heim til Camilla etter skulen. vi berre satt på datan å såg på bilde å chilla. åsså lagde vi laks til familien. De va skikkli godt, heilt fantastisk rett å slett. Å til dessert ha vi brownies, of course! xD
Teresa kom å henta me kl 9, så e berre for heim å la me egentli.

Fredag, ha e tenkt å verme Camilla heim fra skulen, meeeen, sia Carlie sku ha overnatting me cross country jentene, så måtte e velge.. første gang e egentli he blitt litt irritert på vertsforeldra mine xD hehe, skjønte liksom ikkje ka probleme va. For etter skulen måtte e ta bussen heim, så åt em tok oppvaskemaskina å satt på data, åsså for e på target å kjøpte ei kvit t-skjorte som e trengte. Men i stede for å ver heime aleine å ikkje gjer de steike støv, så fekk e altså ikkje løv til å fare dit. Strengt her i Amerika ja. Men he gått veldi bra til no egentli da. Så møtte Camilla og Kaori på kampen, åsså va de senior night me.
De va for alle seniorne som e me på en haust-sport, så blei alle ropt opp, å måtte gå attme foreldra forsann fotballbana, ditta va då før kampen starta.
Såg berre første haldel, åsså for e å Allison til Carlie, der vi åt pizza, laga plaktata, såg film å berre chilla.
Alle overnatta, åsså for vi ilag til cross country race'et, der vi møtte dei andre jentene (dei 7 beste som sprang). 4 p.r. i dag me, så de va bra =)=) når vi kom att, sann i 1 tida, kom Teresa å henta me på skulen, å de va meininga at vi skulle opp i et propellfly i dag. Meeen dei ringte sann 10 min før (dei folka vi sku reise me) å kunne ikkje komme :(:( Skikkli nedtuuur!!
Men e fekk møte foreldra til Teresa i dag, dei va skikkli kjekke, men e he liksom vør me dei i heeeile dag, å alt vi he gjort e å spelt kort, så de va igrunn litt kjedli :p men men, tru de e litt vanli å bruke meir tid t familie her enn ka vi gjer i Norge. Men i so fall, ska til å legge me no vertfall, stappmett å utslitt :p så ska bli deeeeili å sove no!
I morga ska e, Camilla, Corey å Kaori på shoppingsentere åsså sjå film gler me! Sku egentli sta å stå på skøyte, men de va stengt, så vi de ta de att en anna dag =)

Gooo natt mine kjære! E e blitt ganske gla i Amerika, men Norge e jaggu en bra plass å bo på! Myyykje meir friheit xD men familien å vennane her e fortsatt digg!! så e klaga ikkje! :D
ska kjøpe hawaiibiletten mest sannsynnlig i morga me! :D wiihii :D

Ingen kommentarer: